Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Driv Karriere AS. Driv Karriere AS (org. no. 919864168) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: drivkarriere.no og polarull.no

Personopplysninger som behandles
Driv Karriere AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Navn ev. firmanavn
– Kontaktperson
– Adresse/firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse

Hvordan informasjon innhentes?
Driv Karriere AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Dette gjelder bestilling av varer.  Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på drivkarriere.no og polarull.no lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Driv Karriere AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Driv Karriere AS.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Driv Karriere AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bruk av informasjonskapsler på vår hjemmeside
Vi bruker cookies kun for å forbedre brukeropplevelsen samt sørge for at de valgene du har foretatt huskes. I tillegg lastes cookies fra Google analytics som vi benytter til å analysere bruksmønster av nettstedet. Ingen personlige opplysninger eller annen informasjon lagres om deg som nettbruker fra vår side.

Kontaktinformasjon
Telefon: 75 19 88 00
E-post: post@drivkarriere.no
Driv Karriere AS
Sikterigata 5
8622 Mo i Rana